Dränering – Hässleholm, Kristianstad, Broby, Hörby, Perstorp med omnejd

Vi hjälper dig med dränering!

Inom teamet på Elco Gräv har vi lång erfarenhet av dränering, vilket medför en stor kompetens. Det gör att vi kan erbjuda kvalitativ hjälp inom området. Med Hässleholm som utgångspunkt vänder vi oss även till er i orter och städer såsom Kristianstad, Hörby, Broby och Perstorp med flera. Ifall du undrar om vi arbetar just där du bor kan du kontakta oss och fråga, så får du svar direkt. Inför en dränering kan vi göra ett hembesök för att se vad vi har att arbeta med, det besöket är kostnadsfritt. Under hembesöket kan vi ge er förslag på den bästa lösningen för er. 

En dränering gör att man kan avleda grundvatten eller ytvatten från ett specifikt område, exempelvis ett hus. Det gör man genom att gräva diken som i sin tur leder bort vattnet. Dränering runt ett hus gör att husgrunden inte tar lika mycket skada av vattnet, därmed minskar man risken för vatten- och fuktskador. Vi på Elco Gräv har kunskapen och verktygen som behövs för att genomföra en kvalitativ dränering.

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring dränering i allmänhet eller vårt arbete specifikt, då kommer vi kunna ge dig de svaren du söker.